tag:blogger.com,1999:blog-3805279737339053388.post7827171029052409974..comments2022-04-09T02:08:39.445+02:00Comments on Cooking with Love: Quinoa z warzywamiMartahttp://www.blogger.com/profile/10715205006576254340noreply@blogger.comBlogger3125tag:blogger.com,1999:blog-3805279737339053388.post-55592532523110607582014-08-21T00:24:28.363+02:002014-08-21T00:24:28.363+02:00Do smażenia używajcie taniego oleju. Oliwa wytłacz...Do smażenia używajcie taniego oleju. Oliwa wytłaczana na zimno, i tak zostanie w wysokiej temperaturze zmarnowana.Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3805279737339053388.post-4632691974087878022012-12-06T17:19:47.592+01:002012-12-06T17:19:47.592+01:00Oczywiście, jednak wszystko zależy od tego w jakie...Oczywiście, jednak wszystko zależy od tego w jakiej temperaturze smażymy oraz jakiej oliwy używamy. Ja często mieszam olej rzepakowy z oliwą, aby podwyższyć temperaturę spalania.Martahttps://www.blogger.com/profile/10715205006576254340noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3805279737339053388.post-59432726938662651752012-12-05T23:43:38.277+01:002012-12-05T23:43:38.277+01:00Na oliwie z oliwek nie powinno się smażyć, ani tym...Na oliwie z oliwek nie powinno się smażyć, ani tym bardziej jej mocno rozgrzewać, bo traci wszystkie swoje właściwości, za które jest tak ceniona. Olej rzepakowy lepiej znosi wysokie temperatury i bardziej nadaje się do smażenia.luckycharmnoreply@blogger.com